The Elvis Concert naar 013

Ticketmaster
The Elvis Concert naar 013
The Elvis Concert naar 013

Nog grootser dan vorig jaar komt The Elvis Concert terug naar 013. ‘This is as close as it gets!’ De originele muzikanten van Elvis Presley, waaronder drummer Bob Lanning, percussionist Eddie Graham, en Estelle Brown van The Sweet Inspirations, brengen je vanavond de onmiskenbare Presley sound en alle hits van ‘The King.’ Ze worden bijgestaan door de 35-jarige Dwight Icenhower, die wereldwijd gezien wordt als de “best Elvis tribute artist ever” en vorig jaar de officiële titel Elvis Tribute Artist in ontvangst mocht nemen van EPE (Elvis Presley Enterprises). Een feest der herkenning en unieke show voor de ware Elvis fan en iedere muziekliefhebber. Kortom: dit mag je niet missen!

Dit jaar is het precies 40 jaar geleden dat Elvis Presley overleed. Hij zette de wereld op zijn kop met zijn losse heupen en vernieuwende rock & roll. ‘Heartbreak Hotel’, ‘Hound Dog’, ‘Don’t Be Cruel’, ‘Love Me Tender’ en ga zo maar door, Elvis scoorde hit na hit. De interesse voor zijn muziek en de persoon Elvis is vandaag de dag nog altijd onveranderd.

The Elvis Concert
Datum: di 2 mei ’17
Zaal: 013
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:30u
Voorverkoop start 11 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek