The Elvis Concert naar de Melkweg

Ticketmaster
The Elvis Concert naar de Melkweg
The Elvis Concert naar de Melkweg

Nog grootser dan vorig jaar komt The Elvis Concert terug. ‘This is as close as it gets!’ De originele muzikanten van Elvis Presley, waaronder drummer Bob Lanning, percussionist Eddie Graham, en Estelle Brown van The Sweet Inspirations, brengen je vanavond de onmiskenbare Presley sound en alle hits van ‘The King.’ Ze worden bijgestaan door de 35-jarige Dwight Icenhower, die wereldwijd gezien wordt als de ‘best Elvis tribute artist ever’ en vorig jaar de officiële titel Elvis Tribute Artist in ontvangst mocht nemen van EPE (Elvis Presley Enterprises). Een feest der herkenning en unieke show voor de ware Elvis fan en iedere muziekliefhebber. Kortom: dit mag je niet missen!

The Elvis Concert
Datum: 28 april
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek