The Living End aar de Melkweg

Ticketmaster
The Living End aar de Melkweg
The Living End aar de Melkweg

Ooit zijn ze begonnen als een coverband genaamd The Runaway Boys (naar The Stray Cats song), maar sindsdien is het Australische The Living End uitgegroeid van psychobilly streetpunks tot arena pubrock act. In de tussentijd produceerde de band anthems met meezingbare refreinen zoals “Prisoner of Society”, “Roll On” en Tony Hawk’s Pro Skater 2 song “End of the World”. Op het meest recente album ‘Shift’ bewijst het rock n’ roll trio uit Melbourne het nog steeds nog niet verleerd te zijn. Hoewel singles “Keep On Running” en “Staring Down The Barrel” donkerder zijn dan het voorgaande werk, klinken ze nog wel steeds als de vertrouwde feelgood songs van de Aussies.

The Living End
Datum: 11 juni
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek