White Hills naar 013

Ticketmaster
White Hills naar 013
White Hills naar 013

Het begon allemaal toen Julian Cope het mini-album ‘They’ve Got Blood Like We’ve Got Blood’ uitbracht in een oplage van 100 CD-R’s op zijn Fuck Off And Di label (ja, dat is een woordgrap met een Engelse prinses). Sindsdien heeft White Hills zoveel platen, EP’s, singles en splits uitgebracht dat eigenlijk niemand meer overzicht heeft. Je verdiepen in de discografie is als verdwalen in een doolhof.

En dat is dan ook wel weer typisch. White Hills grossiert namelijk in kosmische space-rock om eindeloos het spoor bijster in te raken. Dat bedoelen in de meest positieve zin des woords. White Hills is een weergaloze psychedelische trip met chant-achtige vocalen van Dave W. Dichterbij komen we niet qua beschrijving: niemand klinkt als White Hills. Op Roadburn 2011 gaven ze een haast legendarische show die daarna uitgebracht werd op vinyl.

White Hills
Datum: di 30 mei ’17
Zaal: 013
Zaal open: 20:00u
Aanvang: 20:30u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek