The Dawn Brothers naar Paradiso

Ticketmaster
The Dawn Brothers naar Paradiso
The Dawn Brothers naar Paradiso

Alhoewel The Dawn Brothers geen bloedverwanten zijn, zijn het wel degelijk broeders in de rock & roll. Geïnspireerd door grote klassieke songsmeders als The Band, Creedence Clearwater Revival, The Rolling Stones en Otis Redding, brengen ze pure rootsliedjes met de dwingende cadans van een locomotief. Met hun debuut album ‘Stayin’ Out Late’ rijden de Dawn Brothers op een muzikale golf van het verleden naar de toekomst en leveren daarmee een overtuigend bewijs dat soulvolle rock ’n roll altijd actueel blijft. In hun eigen woorden: “We play the old souls from the phuture.”

The Dawn Brothers
Datum: Zondag 16 april 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 21.00 uur
Zaal open: 20.30 uur
Voorverkoop vanaf 10 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek