Ares naar de Melkweg

Ticketmaster
Ares naar de Melkweg
Ares naar de Melkweg

Nadat Ares in het voorjaar van 2012 zijn eerste EP ‘Dichterbij’ met de wereld deelde, besloot de jonge artiest zich op te geven voor een talentenjacht van BNN genaamd ‘The Next MC’. Ares wist zich op te werken tot de finale, maar won deze niet. Hij hoefde er echter niet om te treuren, want later dat jaar stond Ares in de halve finale van de Grote Prijs van Nederland en werd hij genomineerd voor een State Award voor beste nieuwkomer.

Met de support van o.a. 3voor12 en OOR die de rapper uitriepen tot één van de beloftes in zijn zak maakte Ares geheel op eigen kracht, als eerste Nederlandse rapper, een korte film rondom zijn EP ‘Alleen in de O’.

Ares
Datum: 04 Mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek