Dana Fuchs naar Luxor Live

Ticketmaster
Dana Fuchs naar Luxor Live
Dana Fuchs naar Luxor Live

Rauwe blues uit de tenen. Zo karakteriseer je de sound van Dana Fuchs. De uit Florida afkomstige zangeres beleefde een zware jeugd met een autoritaire vader, een drugsverslaving, een baantje als stripper en tragische sterftegevallen in haar familie.
Voordat ze twintig was, vertrok ze naar New York om de blues te gaan zingen. Daar liep ze bluesman Jon Diamond tegen het lijf die haar uit de striptent plukte. Met zijn steun lukte het haar een carrière in de muziek op poten te zetten. Het was de start van The Dana Fuchs Band waarin haar krachtige stem de boventoon voert en de invloed van Janis Joplin, The Rolling Stones en Etta James te horen is.
Inmiddels heeft Dana Fuchs vijf cd’s op haar naam staan waarvan de laatste Songs From The Road in 2014 verscheen. Ze gebruikt haar levenservaring in haar muziek en het maakt haar muziek alleen maar rijker. Blues zoals blues bedoeld is.

Dana Fuchs
Datum: Woensdag 12 april
Zaal: Luxor Live
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek