Ecocide, Dystopia & Dauthuz naar Patronaat

Ticketmaster
Ecocide, Dystopia & Dauthuz naar Patronaat
Ecocide, Dystopia & Dauthuz naar Patronaat

Traditional deathmetal sensatie Ecocide rijst 21 april uit het graf! Of het een comeback is of een eenmallig afscheid laten de jongens in het midden, één ding is zeker: als je Ecocide nog een keer live wilt zien, kom dan zeker op 21 april naar Patronaat.

Over metal veteranen gesproken: Dauthuz zal als eerste band de avond opluisteren met onvervalste deathmetal. In hun relatieve korte bestaan hebben ze in Nederland al hoge ogen gegooid. Maar wat wil je als je ex-bandleden van Consolation / Nembrionic / Funeral Whore / Cardinal / Unlord / Violent Demise / Dissect & Eternal Solstice in je midden hebt.

De avond zal worden afgesloten Dystopia. Deze Noord Hollandse ‘eigenwijze’ black metal band is sinds 2005 aan de weg aan het timmeren en wordt geroemd en geeerd na het verschijnen van hun EP ‘Haat’ uit 2013. Laat je op 21 april meevoeren door Dystopia’s minimalistische en atmosferische live show.

Ecocide, Dystopia & Dauthuz
Datum: Vr 21 april
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:00 u
Aanvang: 19:30 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek