Emil Landman naar V11

Ticketmaster
Emil Landman naar V11
Emil Landman naar V11

Hartendief Emil Landman vertolkt verstillende folksongs die onstuimige romantiek en lust naar avontuur ademen. De liedjesman zoekt inspiratie uit alle uithoeken van de wereld. Zijn album An Unexpected View is bijvoorbeeld grotendeels ontstaan door zijn reisavonturen door Europa en Azië. Voorganger The Colours And Their Things is voor een groot deel geschreven in Amerika.

Kenmerkend aan Landman’s vlotte, dromerige liedjes is zijn subtiele, zachte tongval, dat menig vergelijking oproept met artiesten als Nick Drake en Thomas Dybdahl. De Utrechtse muzikant staat bekend als de vrolijke goedlachse troubadour, maar zijn liedjes hebben altijd een veel diepere laag, zoals op het bezwerende Mercy en soulvolle Wait Until The End Of This Day. Het is vanzelfsprekend dat we deze show aankondigen op Valentijnsdag, uitgerekend dé dag om een romantisch uitje te plannen. Waar wacht je nog op?

Emil Landman
Datum: VR 12 MEI 2017
Locatie: V11
Deur open: 21:00
Start: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek