Hallo Venray naar ‘t Paard

Ticketmaster
Hallo Venray naar ‘t Paard
Hallo Venray naar ‘t Paard

Hallo Venray bestaat 30 jaar! Denk alleen niet dat Henk Koorn, Henk Jonkers en Peter Konings gas terug zullen nemen. Intégendeel zelfs. “I hate Japanese Cars” mag dan een van Koorns bekendste one-liners zijn, Hallo Venray raast net zo onverstoord door als zo’n efficiënte, gestroomlijnde bolide van Japanse makelij.

Bij de meeste bands van 30 zit de sleet erop maar Hallo Venray daarentegen viert zijn dertigjarig bestaan met een album dat feller en urgenter klinkt dan ooit tevoren. De titel van dit veertiende album is Where Is The Funky Party? en Hallo Venray geeft zelf het antwoord. Het swingt, het schuurt, het is monter en melancholiek tegelijk. In de zomer van 2016 reisden Henk Koorn, Peter Konings en Henk Jonkers samen met JB Meijers af naar het zuiden van Frankrijk om daar in een studio aan de voet van de Mont Ventoux in een razend tempo Where Is The Funky Party? op te nemen. Het resultaat is werkelijk voortreffelijk of gewoon wat je mag verwachten van misschien wel de beste liveband van Nederland. Het album komt op 22 april uit via Excelsior-Recordings.

Hallo Venray
Datum: 13 mei
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30U
Aanvang: 20:00U

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek