Jake Bugg naar Woodstock69

Ticketmaster
Jake Bugg naar Woodstock69
Jake Bugg naar Woodstock69

Dit strandseizoen doet de jonge Engelse folky rock ’n roll hitmachine Jake Bugg een exclusieve NL show op het strand bij Woodstock69 in Bloemendaal aan Zee! Na de shows van o.a. Xavier Rudd, The Cat Empire, Edward Sharpe and the Magnetic Zero’s en Fat Freddy’s drop presenteert Patronaat deze zomer wederom een aantal shows met uitzicht op de schitterende Noordzee.

Jake Bugg werd bekend met nummers als het aanstekelijke en dansbare Lightningbolt (2012) waarmee hij een verpletterende indruk achterliet bij het grotere publiek. Inmiddels is de singer-songwriter pas 22 lentes jong(!) en heeft al een wereldwijde tournee, shows op de grootste festivals en veel airplay op zijn naam staan. Na zijn gelijknamige debuutalbum (2012) volgde de Engelsman in 2014 op met zijn tweede studioalbum ‘Shangri La’ dat werd geproduceerd door Rick Rubin. Inmiddels is zijn derde langspeler ‘On My One’ (2016) uit en hiervoor schreef Bugg alle zelf de songs zelf.

Jake Bugg
Datum: Ma 05 juni
Zaal: Woodstock69, Bloemendaal aan Zee
Aanvang: 17.00 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek