Jett Rebel naar de Effenaar

Ticketmaster
Jett Rebel naar de Effenaar
Jett Rebel naar de Effenaar

Na ram uitverkochte Ahoy sensatie ‘gewoon’ weer terug naar Effenaar. Kun je nog om Jett Rebel heen eigenlijk? Na het nieuwe album ‘Super Pop’, een eigen museum tijdens Eurosonic/Noorderslag en zijn grootste show ooit in de Ahoy, kunnen we onze Jelte voortaan zonder schaamte megaster noemen.

Maar Jett gaat niet naast zijn schoenen – lees: witte sneakers met flinke hakken dus – lopen, want hij komt ‘gewoon’ langs de Effenaar voor een dikke clubshow. Verwacht een Rebel feestje van Ahoy-achtige status in het klein, een knallend rockspektakel, een grappige en onverwachte avond en bovenal alle Jett Rebel-kneiters, catchy covers en meerrrrr.

Jett Rebel
Datum: 21 april
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:45 uur
Zaal open: 20:00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek