Jett Rebel naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Jett Rebel naar Tivoli Vredenburg
Jett Rebel naar Tivoli Vredenburg

Waar andere artiesten er drie jaar over doen om een album te maken, doet onze eigen Jett Rebel het andersom: hij maakt drie albums in een jaar. Begin vorig jaar was er Truck (thuis opgenomen en lekker lo-fi), daarna volgde het bluesrockachtige Don’t Die On Me Now en in januari 2017 kwam Super Pop uit, de meest poppy van de drie. Tussendoor zag het hyperactieve supertalent ook nog kans om een marathonoptreden in Ahoy voor te bereiden en zijn eigen pop-upmuseum te openen. Nu is het tijd voor de Super Pop-tour – verwacht een muzikaal spektakel met glitter, glamour en good vibes!

Jett Rebel
Datum: 13 april
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek