JP Cooper naar Bitterzoet

Ticketmaster
JP Cooper naar Bitterzoet
JP Cooper naar Bitterzoet

Singer-songwriter JP Cooper is een bijzondere verschijning. Met dreadlocks, baard en rastahoed verwacht je een zomers reggaegeluid uit zijn strot te horen komen, maar niets is minder waar. Nouja, behalve dat zomerse dan, want zijn neo-soul nummers voelen heerlijk zonnig en verfrissend aan. De man uit Manchester, die voluit John Paul Cooper heet, begon in 2012 met muziek schrijven en uitgeven. Hiervoor laat hij zich beïnvloeden door oude folk en soul. Zijn intieme, emotionele liedjes gaan over liefde, verlangen en verlies. JP is te horen op ‘Perfect Strangers’ van Jonas Blue, een nummer dat internationaal verschillende platina-statussen opleverde.

JP Cooper
Datum: Donderdag 18 mei 2017
Zaal: Bitterzoet
Aanvang: 21.00 uur
Zaal open: 20.00 uur
Voorverkoop vanaf 17 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek