MaYaN naar 013

Ticketmaster
MaYaN naar 013
MaYaN naar 013

Met MaYaN heeft Nederland een heuse supergroep. Brein achter de band is het trio Mark Jansen (Epica), Jack Driessen (ex-After Forever) en Frank Schiphorst (Symmetry). Inmiddels is de groep uitgegroeid tot een veelkoppig monster. Letterlijk. Met drummer Ariën van Weesenbeek (Epica), gitarist Merel Bechtold (Delain), bassist Roel Käller (Skullsuit) en maar liefst 3 zangers – Henning Basse (Firewind), George Oosthoek (Celestial Season, Orphanage) en sopraan Laura Macrì – staat MaYaN met maar liefst 9 man op het podium!

Met zoveel leden uit de symfonische metalscene, is het niet zo raar dat die invloed doorsijpelt in de muziek. Maar first and foremost is MaYaN een deathmetal band. Een loeistrakke deathmetal band wel te verstaan. Dat was al te zien op Epic Metal Fest in 013, maar vanavond komen ze eindelijk naar onze zaal met een complete show. Verwacht dus het beste van de albums ‘Quarterpast’ (2011) en ‘Antagonise’ (2014). En wij hopen ook alvast op wat nieuw werk.

MaYaN
Datum: za 29 april ’17
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 19:30u
Voorverkoop start 18 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek