Primal Scream naar de Melkweg

Ticketmaster
Primal Scream naar de Melkweg
Primal Scream naar de Melkweg

Rock, dub, elektronica en pop komen samen in deze alternatieve rockband rond Bobby Gillespie. Ooit ontstaan tijdens de indierock-rage midden jaren tachtig, zit de band vooral in het collectie geheugen dankzij 90s megahits “Loaded” en “Rocks”. Tegenwoordig brengt Primal Scream nog altijd spannende rockmuziek uit. Dat is te horen op de vorig jaar uitgebrachte langspeler ‘Chaosmosis, waarop de band nog steeds lekker doet waar het zin in heeft. Het experiment wordt niet geschuwd, maar alles is wel in dienst van de indrukwekkende popsongs zoals single “Where The Light Gets In”. Men bewijst dat de Scream nog even bezwerend is vandaag de dag. ‘Don’t fight it, feel it!’

Primal Scream
Datum: 15 juni
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek