Red Snapper naar Atak

Ticketmaster
Red Snapper naar Atak
Red Snapper naar Atak

Pioniers op het gebied van het combineren van analoge en digitale muziek. Want dat deden nog niet zo veel acts toen Red Snapper zich in de kijker begon te spelen zo rond 1996. Hun mix van acid jazz, breakbeat, triphop en drum ’n bass wordt live gespeeld en gelardeerd met samples die dan weer uit de computer komen. Als je rond die tijd in aanraking komt met bands als Tricky, Massive Attack, Lamb of zelfs Morphine dan is de stap naar Red Snapper an sich niet groot, maar door de eigenzinnigheid van de composities worden er geen hits gescoord. En zingen doen ze ook al niet. Ben je echter wel op het spoor gekomen van deze 4 Britten dan is de kans groot dat je sindsdien alle platen van ze in je kast hebt staan want man man, wat is dit goed zeg!

Red Snapper
Datum: do. 28 sep 2017
Zaal: Atak, Enschede
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek