RiFF RAFF naar de Melkweg

Ticketmaster
RiFF RAFF naar de Melkweg
RiFF RAFF naar de Melkweg

RiFF RAFF a.k.a JODY HiGHROLLER a.k.a Versace Python bewandelt zijn eigen pad en is een van de meest entertaining rappers van deze tijd. De uit Houston afkomstige Neon Icon verscheen met zijn excentrieke voorkomen voor het eerst in MTV’s ‘From G’s to Gents’. RiFF is een opvallende verschijning met zijn exotische kledingstijl, killer cornrows, veel ice en bling, shark-teeth grill en catchy tracks als ‘DOLCE & GABBANA’ en ‘Tip Toe Wing In My Jawwwdinz’. Dit jaar bracht hij zijn derde album ‘Aquaberry Aquarius’ op zijn eigen label ‘Neon Nation’ uit en is momenteel bezig met zijn opkomende album ‘THE WHiTE WEST’. 27 mei rockt Mr. Extravaganza de Melkweg. Hoe? Natuurlijk in z’n Jawwdinz…

RiFF RAFF
Datum: 27 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 20:00
Verkoop start vr 17 feb
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek