Shortstraw naar Paradiso

Ticketmaster
Shortstraw naar Paradiso
Shortstraw naar Paradiso

Shortstraw is een afkomstig uit Johannesburg en bracht in 2011 het debuutalbum ‘You’re Underfed, I’m Wonderful’ uit. Het vijftal maakt verfrissende, catchy poprock, die, zoals ze het zelf omschrijven: “Ruikt naar vers gemaaid gras.” De band rondom frontman Alastair Thomas werd twee jaar geleden genomineerd voor een MTV Africa Music Award als ‘beste alternatieve act’ en won drie Zuid-Afrikaanse MK Awards. Het derde album Youthless (2015) kwam op nummer een binnen in de iTunes Album Chart. Shortstraw flirt met de melodielijnen van Stereophonics en energie van bands als The Wombats, The Kooks en Two Door Cinema Club.

Shortstraw
Datum: Maandag 24 april 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Voorverkoop vanaf 20 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek