Status Quo naar 013

Ticketmaster
Status Quo naar 013
Status Quo naar 013

De fans reageerden wat terughoudend, toen Status Quo in 2013 aankondigde een akoestisch album op te nemen met een bijbehorende tour. Maar dat was snel voorbij toen ‘Aquostic’ verscheen in 2014, vol met nieuwe interpretaties van classics zoals ‘Rockin All Over The World’, ‘Rock Til You Drop’ en ‘Caroline’, unplugged uitgevoerd met accordeon, achtergrondkoor en strijkers. Wat een sympathiek album van de even zo sympathieke Britten! Het werd meteen het bestverkochte ‘Quo album in 18 jaar.

Zo’n succesverhaal moest een vervolg krijgen, en dat kreeg het met ‘Aquostic II: That’s A Fact!’ (2016). Met op dit album enkele fan-favorieten zoals ‘Roll Over Lay Down’, ‘In The Army Now’, ‘Backwater’ en ‘Dear John’. Inmiddels weet iedereen dat legendarische gitarist Rick Parfitt is overleden. Parfitt is natuurlijk onvervangbaar, maar Rick gaf voor zijn dood al aan dat hij hoopte dat de band door zou gaan. En dat doen ze. Het brengt Status Quo vandaag met hun Aquostic World Tour exclusief naar 013.

Status Quo
Datum: 23 november
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u
Voorverkoop start 18 februri

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek