Michael Fracasso & BettySoo naar de Tolhuistuin

Ticketmaster
Michael Fracasso & BettySoo naar de Tolhuistuin
Michael Fracasso & BettySoo naar de Tolhuistuin

Michael Fracasso kreeg in 2007 voor het eerst internationale bekendheid met het album ‘Red Dog Blues’ dat hem in ons land een plek bezorgde op het podium van het gerenommeerde bluesfestival Blue Highways. Zijn muziek doet denken aan Ron Sexsmith en Gene Pitney, maar zijn teksten zijn meer uit de school van John Newman en Bob Dylan. In 2016 verscheen zijn nieuwe album “Here Comes the Savages” en kondigt hij na jaren van afwezigheid een tournee in Nederland aan, ditmaal bijgestaan door BettySoo, die met haar imposante stemgeluid vaak wordt vergeleken met Patty Griffin en Alison Krauss.

Michael Fracasso & BettySoo
Datum: Vrijdag 14 april 2017
Zaal: Tolhuistuin
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek