Lambert naar de Tolhuistuin

Ticketmaster
Lambert naar de Tolhuistuin
Lambert naar de Tolhuistuin

Lambert is een Duitse muzikant, afkomstig uit Essen. Het is een geheimzinnig persoon en verstopt zijn gezicht dan ook altijd achter een masker. Zijn muziek is al even geheimzinnig, maar de melodieuze en tedere pianoliedjes liegen er niet om. Wat we wel weten, is dat hij elektronische muziek componeert en speelt. Lambert richtte in 1991 zijn eigen label op en bracht op deze manier zijn muziek de wereld in. Lamberts muziekstijl volgt nauwlettend de kenmerken van de Berlijnse School en hij heeft gewerkt met onder anderen Palantir, Stephen Parsick en Alien Nature. Liefhebbers van Nils Frahm mogen dit concert zeker niet missen.

Lambert
Datum: Vrijdag 19 mei 2017
Zaal: Tolhuistuin
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 20.00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek