Wovenhand naar Patronaat

Ticketmaster
Wovenhand naar Patronaat
Wovenhand naar Patronaat

Duistere en intensieve altfolk door David Eugene Edwards, die bekend werd als (de soms angstaanjagende) frontman van de band 16 Horsepower. De muziek van Wovenhand en songwriter/multi-instrumentalist David Eugene Edwards heeft altijd een ongeëvenaarde intensiteit die je blijft achtervolgen. Edwards kan, net als Leonard Cohen dat kon ten tijde van ‘Songs of Love and Hate’, hele zalen bezweren en omver blazen met zijn stemgeluid en duistere muziek. Maar waar Cohen de baladsporen geeft, hanteert Edwards de country-zweep. De band startte in 2002 met het uitbrengen van muziek en releaste in totaal tien langspelers. Het laatste album ‘Star Treatment’ (2016) huivert, rammelt en zorgt voor een ongekende spanning wanneer je ernaar luistert.

Wovenhand
Datum: Do 25 mei
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:30 u
Aanvang: 20:00 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek