Xavier Rudd naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Xavier Rudd naar De Oosterpoort
Xavier Rudd naar De Oosterpoort

Xavier Rudd staat bekend als een van de meest gedreven songwriters van Australië. Met zijn feeldgood muziek weet de multi-instrumentalist de harten van mensen over de hele wereld te veroveren. Na negen studioalbums verschijnt op 21 april zijn eerste livealbum, Live In The Netherlands getiteld. Op dinsdag 27 juni komt Xavier Rudd terug naar Groningen.

Live In The Netherlands is opgenomen tijdens de laatste show van Xavier Rudd’s uitverkochte Europese Tournee. Met zijn twee uur durende show wist hij het publiek te betoveren met zijn tomeloze energie. De magie die deze avond ontstond wilde hij delen met de wereld en zo ontstond het idee voor zijn livealbum.

Het dubbelalbum bestaat uit achttien van zijn meest geliefde nummers, waaronder zijn wereldwijde hit Follow The Sun en een briljante cover van publieksfavoriet No Woman No Cry. Naast de vocalen is Xavier verantwoordelijk voor het bespelen van de gitaar, weissenborn, didgeridoo, harmonica en stombox. Hij wordt muzikaal ondersteund door Charles Wall (Bobby Alu) op drums, percussie en achtergrond zang en Ant Aggs op keyboard en piano.

Xavier Rudd
Datum: Dinsdag 27 juni
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20.30 uur
De kaartverkoop start op 17 februari 10:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek