Akae Beka naar Duycker

Ticketmaster
Akae Beka naar Duycker
Akae Beka naar Duycker

De iconische reggaeband Midnite transformeerde in 2015 naar Akae Beka. Onder leiding van de charismatische frontman en zanger Vaughn Benjamin maken de roots reggae grootmachten uit de Virgin Islands in grotendeels dezelfde samenstelling nog steeds die heerlijke signature deep roots en spiritual reggae. Hun live shows lijken eindeloos door te deinen, en hun bedwelmende muziek en lyrics trekken je in een diepe, lome reggae trance. De band brengt dit voorjaar voor het eerst hun nieuwste releases ‘Hommage to the Land’, ‘Portals’ en ‘Livicated’ live ten gehore in Europa. Niet te missen highly spiritual, deep roots!

Akae Beka
Datum: Woensdag 12 mei
Zaal: Duycker
Aanvang: 20:30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek