All Them Witches naar de Sugarfactory

Ticketmaster
All Them Witches naar de Sugarfactory
All Them Witches naar de Sugarfactory

Hoewel All Them Witches is ontstaan in Nashville, hoofdstad van de country, is de sound veel meer te vergelijken met psychedelische 60s rockbands als Blue Cheer, Grateful Dead en Mountain. In hun repetitieruimte middenin de woestijn hebben ze de afgelopen jaren stonerrock, blues en psychedelica tot één fuzzy en hypnotiserend geheel gesmeed. In combinatie met uitgesponnen jamessies tijdens hun energieke liveshows is het powertrio in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest veelbelovende namen in de underground rockscene. Het meest recente album ‘Sleeping Through The War’ werd weer met open armen ontvangen en garandeerd een loodzware “out-of-the-body”-ervaring.

All Them Witches
Datum: 28 September
Zaal: Sugarfactory
Aanvang: 19:30
Voorverkoop vanaf 24 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek