Amanda Palmer & Edward Ka-Spel naar de Melkweg

Ticketmaster
Amanda Palmer & Edward Ka-Spel naar de Melkweg
Amanda Palmer & Edward Ka-Spel naar de Melkweg

Wat gebeurt er als twee tegendraadse muzikanten de handen ineen slaan? Amanda Palmer strikte haar held Edward Ka-Spel van cultband The Legendary Pink Dots voor een bijzonder project. In kader van Amanda’s nieuwe Patreon-campagne, waarbij fans haar op maandelijkse basis sponsoren, heeft het duo een album opgenomen. Leuker nog; de twee gaan samen op tour en doen hierbij ook Melkweg aan. Palmer maakte naam in het “punk cabaret”-duo The Dresden Dolls, baroque popduo Evelyn Evelyn en als soloartieste.

Amanda Palmer & Edward Ka-Spel
Datum: 10 juni
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Voorverkoop vanaf 24 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek