Brainpower & Re:Freshed Orchestra naar Bibelot

Ticketmaster
Brainpower & Re:Freshed Orchestra naar Bibelot
Brainpower & Re:Freshed Orchestra naar Bibelot

De reputatie van de tweetalige pionier Brainpower spreekt voor zich: met 10 top-100 albums, meer dan 20 gouden & platina platen, ruim 3000 live-shows (Met o.a. 6 x Lowlands, 5 x Noorderslag, en 2 x Pinkpop), meer dan 1 miljoen verkochte platen als artiest / songwriter / muzikant is Brainpower één van de meest succesvolle Nederlandse rappers aller tijden. Vijftien jaar geleden brak Brainpower door met het album ‘Verschil Moet Er Zijn’. Dat viert hij op een unieke manier met het Re:Freshed Orchestra! Samen brengen ze monsterhits als ‘Dansplaat’ en de hoogtepunten van meer dan twintig gouden en platina platen. Natuurlijk speelt Brainpower ook nieuw materiaal. De MC laat zijn veelzijdigheid horen met Nederlands meest funky orkest.

Het Re:Freshed Orchestra is een 16-koppig Rotterdams funk-, soul- & hiphopcollectief van jonge muzikanten. Het begon ooit als tribute-orkest voor helden als Quincy Jones en Fela Kuti. Ook was het collectief afgelopen jaren te bewonderen op festivals als Uitmarkt en North Sea Jazz, en als huisband in de Late Night Show ‘Dino’ op RTL5. Inmiddels is er in 2016 een debuutalbum verschenen via Top Notch.

Brainpower & Re:Freshed Orchestra
Datum: 27 oktober
Zaal: Bibelot
Zaal open: 20:30 UUR
Aanvang: 21:00 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek