Brian Setzer’s Rockabilly Riot naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Brian Setzer’s Rockabilly Riot naar Tivoli Vredenburg
Brian Setzer’s Rockabilly Riot naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse zanger/gitarist Brian Setzer is bijna eigenhandig verantwoordelijk voor de revival van twee genres: rockabilly en swing. Als frontman van The Stray Cats veroorzaakte hij begin jaren tachtig een rockabilly-rage met hits als Runaway Boys, Rock This Town en Stray Cat Strut. Halverwege de jaren negentig begon hij een tweede carrière met zijn negentienkoppige Brian Setzer Orchestra, maar vanavond treedt Setzer op met zijn driemansband Rockabilly Riot. Verwacht een avond stomende en dampende rockabilly (inclusief Stray Cats-hits) van een van de beste gitaristen ter wereld!

Brian Setzer’s Rockabilly Riot
Datum: 13 juli
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek