CCC Inc. naar Duycker

Ticketmaster
CCC Inc. naar Duycker
CCC Inc. naar Duycker

In 1967 richtten een paar Amsterdamse vrienden CCC Inc. op, deze band is een van de oudste Nederlandse bands die nog steeds optreedt! De band krijgt binnen de kortste keren een cultstatus door hun weergaloze live concerten en door samen in een commune te gaan wonen. Vanuit een boerderij in de Brabantse Peel bestoken zij het hele land met hun aanstekelijke mix van folk en Americana. 50 jaar later doen ze dat nog steeds en is het alsof de tijd geen vat op hen heeft gehad.

In het najaar van 2017 gaat CCC Inc. twee maanden op tournee om het te vieren. Met als band line up: Joost Belinfante, Jaap van Beusekom, Ernst Jansz, Huib Schreurs, Jan Hendriks en Richard Wallenburg.

CCC Inc.
Datum: 10 november
Zaal: Duycker
Zaal open: 20:00
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek