Conor Oberst and his band naar de Melkweg

Ticketmaster
Conor Oberst and his band naar de Melkweg
Conor Oberst and his band naar de Melkweg

Nebraska is de geboortestaat van deze singer-songwriter, maar tegelijkertijd heeft zijn muziek ook iets weg van Bruce Springsteen’s album dat vernoemd is naar de staat. In andere woorden, verhalende en persoonlijke folksongs die zijn wortels als voormalig frontman van Bright Eyes, Desaparecidos, Commander Venus, Park Ave en The Mystic Valley Band laten doorschemeren. De geboren indie-troubadour is vooral bekend als stem, gezicht én brein van Bright Eyes. Muzikaal gezien schudt hij het stof af van de folk en giet het in een eigentijds jasje met zwierende arrangementen tot beklemmende akoestische solo’s en uitbundige achtergrondkoren tot felle folkrock.

Conor Oberst and his band
Datum: 17 Augustus
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Voorverkoop vanaf 25 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek