Daniel Norgren naar Caprera

Ticketmaster
Daniel Norgren naar Caprera
Daniel Norgren naar Caprera

De indrukwekkende Zweedse singer-songwriter en multi instrumentalist, Daniel Norgren, komt met zijn band naar openluchttheater Caprera. Rauw, soulvol, puur, doordrenkt van de blues, roots en folk invloeden en bij vlagen zeer intiem en breekbaar. Zijn prachtige stemgeluid snijdt dwars door je ziel. Voor zijn laatst verschenen vijfde album, ‘Alabursy’ nam hij de meeste liedjes thuis op met een viersporen recorder. Hierdoor ontstond er een wonderschoon lo fi geluid. Er volgden lovende recensies, bomvolle zalen tijdens zijn afgelopen Europese tour en vergelijkingen met grote namen als Tom Waits, Leonard Cohen en Bill Callahan werden gemaakt. In de afgelopen jaren is Daniel Norgren uitgegroeid tot een absolute rasartiest.

Daniel Norgren
Datum: 05 augustus
Zaal: Caprera, Bloemendaal
Zaal open: 19:30 u
Aanvang: 20:30 u
Voorverkoop vanaf 27 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek