De Utrechtse Studenten Bigband naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
De Utrechtse Studenten Bigband naar Tivoli Vredenburg
De Utrechtse Studenten Bigband naar Tivoli Vredenburg

Op 8 juni 2017 wordt TivoliVredenburg gevuld met muzikaal vuurwerk. Met het project Big Bang: Back To The Roots blikt de Utrechtse Studenten Bigband terug op haar kleurrijke “roots” en de soul- en funkmuziek van grootheden als Aretha Franklin, Marvin Gaye, Stevie Wonder en Prince.

Samen met trompettist Jan van Duikeren (Candy Dulfer, Jazz Orchestra of the Concertgebouw), soulzangeres Shirma Rouse (werkte o.a. samen met Chaka Khan, Anouk) en soulzanger Boris (scoorde onder de naam Bo Saris grote hits met She’s on fire en The Addict) zal de Utrechtse Studenten Bigband de grootste soul- en funkparty van het jaar neerzetten in de Pandora!

De Utrechtse Studenten Bigband ft. Boris, Shirma Rouse en Jan van Duikeren
Datum: 08 juni
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:45

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek