Infloyd naar de Boerderij

Ticketmaster
Infloyd naar de Boerderij
Infloyd naar de Boerderij

Infloyd is sinds 2012 één van de meest toonaangevende Pink Floyd tribute bands van Nederland. Hun derde grote tour (Amused to Death ’15-’16) werd in Februari 2017 afgesloten AFAS Live in Amsterdam. In september 2017 toert Infloyd door Nederland met een compleet nieuwe show. Tijdens dit concert staat het Pink Floyd album “The Final Cut”(1983) centraal. “The Final Cut”is het laatste Pink Floyd-album waarbij Roger Waters deel uitmaakte van de band. Tijdens de opnames van het album waren de spanningen tussen de bandleden al aanwezig. Alle nummers zijn geschreven door Roger Waters. Direct na de opnames gingen de bandleden ieder hun eigen weg. Geen van de nummers van The Final Cut is ooit live uitgevoerd door Pink Floyd. Een unieke kans om de nummers op de plaat eens live te horen. Uiteraard zullen ook andere Pink Floyd klassiekers niet ontbreken.

Infloyd
Datum: zaterdag 2 sep 2017
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Voorverkoop vanaf 17 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek