IQ naar de Boerderij

Ticketmaster
IQ naar de Boerderij
IQ naar de Boerderij

De progressieve rockband IQ werd in 1981 opgericht door gitarist Mike Holmes en keyboard player Martin Orford en is één van de meest gerespecteerde Britse progressieve rockbands ter wereld.Na meer dan drie decennia toert IQ nog steeds de hele wereld. Hun meest recente album ‘The Road of Bones’ werd in 2014 uitgebracht en ontving lovende recensies. Elk jaar organiseert IQ rond de Kerstdagen twee exclusieve shows, waarvan één in Engeland en één in Nederland. De zogenoemde Christmash Bash is elk jaar een groot succes met fans van over de hele wereld, een unieke sfeer en natuurlijk bijzondere nummers.

IQ
Datum: zaterdag 16 dec 2017
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek