Jeremy Loops naar Woodstock69

Ticketmaster
Jeremy Loops naar Woodstock69
Jeremy Loops naar Woodstock69

Aanstekelijke folkpop door de Zuid-Afrikaanse muzikant op het strand! Patronaat presenteert Jeremy Loops op het strand bij Woodstock69 in Bloemendaal aan Zee. Na de shows van o.a. Xavier Rudd, The Cat Empire, Edward Sharpe and the Magnetic Zero’s en Fat Freddy’s drop presenteert Patronaat deze zomer wederom een aantal shows met uitzicht op de schitterende Noordzee.

In zijn thuisland (Zuid-Afrika) is Jeremy al langere tijd razend populair en dat begint nu ook buiten die grenzen te treden. Vorig jaar bracht hij zijn debuutalbum ‘Trading Change’ uit dat vol staat met opfleurende liedjes. Een liveshow van Loops is een muzikaal en visueel feestje. Een verzameling van geluiden die hij maakt met zijn gitaar, mondharmonica, ukelele en beatbox, die via looppedalen, echo- en distortionapparaten worden vervormd tot een eclectisch, harmonisch, maar bovenal poppy geheel. De muziek van Jeremy Loops is wat ons betreft de perfecte soundtrack voor iedere zomerse zonsondergang met je blote voeten in het zand en een koud drankje in je hand, good times!

Jeremy Loops
Datum: 04 juli
Zaal: Woodstock69, Bloemendaal aan Zee
Aanvang: 17:00 u
Voorverkoop vanaf 17 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek