Julie Byrne naar V11

Ticketmaster
Julie Byrne naar V11
Julie Byrne naar V11

Not Even Happiness, de tweede langspeler van Amerikaanse songwriter en muzikante Julie Byrne, vangt terecht lovende recensies van Pitchfork, The Guardian en New York Times. De plaat bezingt en documenteert de universele vraagstukken des levens op een haast schilderachtige wijze. Zodra je Byrne’s dromerige, zachte stem hoort, voelt de materie niet als een zware last op de schouders, maar als een prachtig uitzicht om te bezichtigen.

Byrne’s liedjes spreken natuurlijkerwijs enorm tot de verbeelding: de sterren over de hoge woestijn, de pijnlijke vermoeidheid van de verandering, de wilde bloemen van de kust van Californië, evenals de onoplosbare mysteries van de liefde. Byrne heeft het vermogen om zelfs de drukste plekken te bedaren tot een vacuüm van verstilling en warmte.

Julie Byrne
Datum: VR 2 JUNI 2017
Zaal: V11
Zaal open: 20:30
Start: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek