King King naar Bibelot

Ticketmaster
King King naar Bibelot
King King naar Bibelot

King King (UK) is een van de meest gevraagde bluesbands uit het Britse bluesfestivalcircuit. De aanstekelijke sound van de band, de schitterende uitvoeringen van bekende covers, de briljante live shows en een bijzonder explosief debuut tijdens het Monaghan Blues Festival zijn daar ongetwijfeld de oorzaken van. Frontman Alan Nimmo is gezegend met een enorme dosischarisma. Hij is in Europa bekend van de Nimmo Brothers. Zijn stijl, technische vaardigheid en passionele vocals zijn opvallend. Met King King omringt hij zich bovendien met sterke bluestalenten, wat resulteert in krachtige en onweerstaanbaar funky sound. King King won in 2012 onder meer twee British Blues Awards (beste band en beste album) en twee Blues Matters Awards. Ze waren eerder te zien op het Great British Rhythm and Blues Festival, Edinburgh Jazz and Blues Festival, Abertillery Festival, Glastonbury en Blues Peer.

King King
Datum: 02 november
Zaal: Bibelot
Zaal open: 20:30 UUR
Aanvang: 21:00 UUR

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek