Knarsetand naar Atak

Ticketmaster
Knarsetand naar Atak
Knarsetand naar Atak

Met een nieuwe rauwe sound, vernieuwde bezetting, een energie als nooit tevoren en één boodschap: Welcome to the Mad House. Zeven man sterk brengt de band een overdonderende sound vol punkrock, breakbeat, electronica, balkan en cumbia. Als in een lucide nachtmerrie sleept Knarsetand haar luisteraars door de hallen van hun gekkenhuis, langs kamers vol intense, rauwe, tegendraadse en hypnotiserende indrukken. Met felle teksten, psychedelische soundscapes, schreeuwende blazers, agressieve synths, pompende breakbeats en zware basslines tovert de Knarsetand-machine overal waar ze komen om tot een bak kolkende energie.

Knarsetand
Datum: za. 15 april 2017
Zaal: Atak
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek