Lachy Doley Band naar de Boerderij

Ticketmaster
Lachy Doley Band naar de Boerderij
Lachy Doley Band naar de Boerderij

“The greatest living keyboard player in the world today”, zo wordt Lachy Doley genoemd door niemand minder dan Glenn Hughes (Deep Purple). Deze sympathieke muzikant is afkomstig uit Australië en heeft al veel van de wereld gezien. Hij werkte samen met muzikanten als Steve Vai, Jimmy Barnes, Glenn Hughes en Joe Bonamassa. Lachy Doley wordt wel de Jimi Hendrix van de hammondorgel genoemd.

De klanken van zijn ’57 Hammond C3 en 70’s Whammy Clavinet, zijn krachtige blues stem en teksten die recht uit zijn hart komen maken een show van Lachy Doley en zijn band onvergetelijk. Vorig jaar dook Lachy Doley samen met Glenn Hughes en Chad Smith de studio in voor de opnames van Hughes’ nieuwe album Resonate. Begin 2017 bracht Lachy het vierde album met zijn eigen band uit, genaamd “Lovelight”. De mannen hebben inmiddels op vele prestigieuze rock en blues festivals gestaan.

Lachy Doley Band
Datum: zondag 3 sep 2017
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek