Pendragon naar de Boerderij

Ticketmaster
Pendragon naar de Boerderij
Pendragon naar de Boerderij

Pendragon is één van de pioniers van het progressieve rock genre. Tijdens deze show staat het album ‘The Masquerade Overture’ centraal. Binnenkort komt de live DVD Masquerade 20 uit, opgenomen tijdens de vorige tour.

Pendragon is een grote naam in de wereld van de progressieve rock. Met het album The Jewel (1991) zet de band zich definitief op de kaart. De band bestaat naast oprichter Nick Barrett uit keyboard-player Clive Nolan (Arena, Shadowland, Caamora), drummer Jan Vincent Velazco en bassist Peter Gee. Hun recente album Passion werd in 2011 tijdens de Mega Daze gepresenteerd in de Boerderij. In 2014 verscheen het meest recente album van de band ‘Men Who Climb Mountains’, met deze plaat bewijst de band na meer dan 30 jaar nog steeds tot de top van de progressieve rockwereld te behoren.

Pendragon
Datum: zaterdag 28 okt 2017
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Voorverkoop vanaf 17 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek