Prince Tribute in Hedon

Ticketmaster
Prince Tribute in Hedon
Prince Tribute in Hedon

Op 21 april vorig jaar overleed Prince Rogers Nelson, beter bekend als Prince, de allergrootste muzikant van een generatie. Groot geworden in de jaren ’80 en tot aan zijn plotselinge overlijden de beste live-muzikant op aarde. Een muzikale alleskunner met een onvoorstelbare creatieve output. Meer dan 40 studio-albums, ontelbaar veel hits (ook voor anderen geschreven) en vele nevenprojecten staan op naam van ‘His Royal Badness’.

Als eerbetoon aan deze grootheid organiseert Hedon een jaar na zijn dood, op zondag 23 april een Tribute To Prince. De fantastische gelegenheidsband The Sexy Motherfuckers speelt vele grote hits van Prince en natuurlijk ook een aantal minder bekende parels. Een ALL STAR Band onder leiding van Bauke Bakker (o.a. Her Majesty, Bertolf, Krystl, Loïs Lane), met Sheila van der Weerd (The Voice Of Holland|), Norman Kapoyos (o.a. Great Minds, Cilvaringz (Wu-Tang), Swinging Mood Orchestra, Wicked Jazz Sounds), Sebas van Olst (Typhoon), Micha Wink en Len van de Laak.

Prince Tribute
Datum: 23 april
Zaal: Hedon
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek