PVRIS naar de Melkweg

Ticketmaster
PVRIS naar de Melkweg
PVRIS naar de Melkweg

Met hun enorm aanstekelijke mix van dromerige synthpop en grootse rockbeats windt PVRIS elk publiek om de spreekwoordelijke vinger. Voorgegaan door charmante zangeres Lyndsey Gunn heeft de Amerikaanse band al twee keer eerder een weergaloze show gegeven in Melkweg. Het veelbelovende gezelschap werd toen met open armen onthaald door hun eigen PVRIS-“cult” die meedanste en luid meezong. Naast dat het powertrio dit jaar terugkomt voor een nog grotere show, komt er bovendien een gloednieuw album aan. Vergeleken met het debuutalbum ‘White Noise’ wordt deze plaat nog donkerder, máár met een hoopvolle boodschap!

PVRIS
Datum: 10 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Voorverkoop vanaf 24 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek