Ramblin’ Roots naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Ramblin’ Roots naar Tivoli Vredenburg
Ramblin’ Roots naar Tivoli Vredenburg

Er komt weer een nieuwe editie van het Ramblin’ Roots festival aan! Aanvankelijk begonnen als opvolger van het fameuze Blue Highways Festival, is Ramblin’ Roots intussen uitgegroeid tot een festival met een duidelijk eigen gezicht. Soul, blues, (alt)country, folk, bluegrass, americana – alle Amerikaanse roots-stijlen komen voorbij. Als er al een rode draad te ontdekken is in de programmering, dan is het de crafted authentieke vorm van muziek maken wel.

Op de drie eerdere affiches van het festival stonden namen als Lee Fields & The Expressions, Pokey LaFarge, Gregory Page, Matt Andersen en Robert Cray Band en ook deze vierde editie heeft weer een flinke portie roots voor jullie in petto. Vanaf de namiddag tot middernacht zijn er concerten in alle zalen en bijpassende eet- en drinkgelegenheden op de pleinen. Het programma wordt later dit jaar aangekondigd, dus houd het in de gaten!

Ramblin’ Roots
Datum: 21 oktober
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 15:00
Zaal open: 14:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek