Rondé naar de Stevenskerk

Ticketmaster
Rondé naar de Stevenskerk
Rondé naar de Stevenskerk

De bandleden van Rondé leerden elkaar kennen op de Herman Brood Academie en de band ontstond uit een schoolopdracht voor deze opleiding. Ondanks de uiteenlopende achtergronden van de bandleden was er direct een muzikale klik en Rondé was een feit. De aanstekelijke singles werden goed ontvangen en de band speelde al op grote festivals zoals Lowlands en Concert at Sea.

Rondé bracht begin dit jaar het debuutalbum uit. De single ‘Why Do You Care’ was hiervan al een mooie voorbode. Na ‘Run’ en ‘We Are One’ was het bovendien de derde 3FM Megahit op rij voor de band. De muziek van Rondé is te omschrijven als mooie indiepop.

Rondé
Datum: 15 juli
Zaal: Stevenskerk
Zaal open: 16:30
Aanvang: 17:00
De kaartverkoop start vrijdag 24 februari om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek