The Molochs naar Merleyn

Ticketmaster
The Molochs naar Merleyn
The Molochs naar Merleyn

The Molochs grossiert in zomerse 60s westcoast-liedjes met rock ’n roll invloeden. Lucas Fitzsimmons startte de band met jeugdvriend Ryan Foster. Voor het debuutalbum ‘Forgetter Blues’ laten de heren zich muzikaal beïnvloeden door acts als The Modern Lovers, The Byrds, Television, Jonathan Richman en Violent Femmes.

Begin dit jaar verscheen ‘America’s Velvet Glory’ op Innovative Leisure, het label waarop ook Allah-Lah’s en Hanni El Khatib hun muziek uitbrengen. Op dit nieuwe album doopt de band het sixties geluid in de psychedelica, wat zorgt voor een frisse sound met een twist. Liefhebbers van Mystery Lights, Mozes and the Firstborn en Scott & Charlene Wedding mogen deze show niet missen!

The Molochs
Datum: 06 juni
Zaal: Merleyn
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek