Therapy? naar de Melkweg

Ticketmaster
Therapy? naar de Melkweg
Therapy? naar de Melkweg

De Noord-Ierse rockers komen alweer terug met dit keer een uitvoerige rockshow, nadat ze in november nog imponeerde met hun akoestische “Wood & Wire” performance. Dat betekent dat gitaren weer in de versterkers geplugd worden, de basgitaar gaat ronken en de beukende drums de Max laten schudden. Op hun meest recente studioalbum ‘Disquiet’ laat het gezelschap rond frontman Andy Cairns nog altijd in topvorm te zijn. Met de toegankelijke mix van rock, punk en metal en hits als ‘Screamager’, ‘Nowhere’, ‘Die Laughing’ en natuurlijk Husker Du’s ‘Diane’ is de band al sinds de jaren negentig een graag geziene gast op Nederlandse festivals en podia.

Therapy?
Datum: 12 April
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Voorverkoop vanaf 25 februari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek