Todos Tus Muertos naar de Melkweg

Ticketmaster
Todos Tus Muertos naar de Melkweg
Todos Tus Muertos naar de Melkweg

In 1996 kopt de LA Times “Todos Tus Muertos’ boosheid heeft geen vertaling nodig”. De bezieling waarmee de Argentijnse band hun frustratie uit over onder andere de Latijns-Amerikaanse politiek en racisme was inspirerend, schrijft de krant. Vanaf het debuutalbum uit 1988 en de diverse albums die volgen staat de band garant voor zowel vlammende punkrock als laidback reggaesongs. Nu twintig jaar later is de band terug van weggeweest, nadat het nieuwe millennium met horten en stoten begonnen werd. Desalnietemin bewijzen ze met hun meest recente reünieshows dat ze nog niks aan energie en intensiteit hebben ingeboet. Er wordt deze avond dus sowieso gedanst!

Todos Tus Muertos
Datum: 28 Juli
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek