Tom Walker naar Rotown

Ticketmaster
Tom Walker naar Rotown
Tom Walker naar Rotown

Tom Walker is een Schotse songwriter die nu meer dan een miljoen luisteraars per maand oogst. Walker heeft de afgelopen jaren doorgebracht in een woningcomplex om zijn geluid te ontwikkelen met twaalf andere muzikanten, samen bivakkerend in een zelfgebouwde, geluiddichte studio. Wat voortkwam uit deze creatieve omgeving is een opvallend geluid dat onmiddellijk vergelijkingen oproept met bijvoorbeeld Finley Quaye, Hozier en Ed Sheeran.

Walkers stem is al eens beschreven als een combi van Paolo Nutini’s raspende strot en de onderscheidende fonetiek van Amy Winehouse. In Engeland en Schotland verkoopt hij met gemak zijn eigen clubshows uit: spelen als support act voor Jake Bugg, Maverick Sabre, en Gallant heeft Walker veel opgeleverd. De release van zijn debuut EP komt komende maand uit en is geproduceerd door Jim Abbiss (Arctic Monkeys, Adele).

Tom Walker
Datum: 9 mei
Zaal: Rotown
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek