Tom Walker naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Tom Walker naar Tivoli Vredenburg
Tom Walker naar Tivoli Vredenburg

De Schotse zanger/multi-instrumentalist Tom Walker combineert J Dilla-achtige hiphopbeats met electronica en akoestische gitaar. Maar het is vooral zijn stem die opvalt: het ene moment rauw als schuurpapier, dan weer melodieus, soulvol en vloeiend. De tracks die hij tot nu toe heeft uitgebracht, zoals Fly Away With Me, Sun Goes Down en Play Dead, laten horen dat we hier met een veelzijdig talent in de stijl van bijvoorbeeld Hozier te maken hebben. Walker groeide dankzij de uitgebreide platencollectie van zijn vader dan ook op met een eclectisch muzikaal dieet. Het debuutalbum komt eraan!

Tom Walker
Datum: 06 mei
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek